שאלה 8

איך מתנהל הליך נישואין בין אזרח ישראלי לאזרחית זרה?

שאלה – אני אזרח ישראלי, בנסיעה לרוסיה פגשתי אהובת נעורים והחלטנו להתחתן ברוסיה, מה המסלול הנכון לעשות כדי שאביא אותה לישראל כאשתי?

תשובה – אם החלטתם להתחתן ברוסיה עליך לחזור לישראל לאחר החתונה מצויד בתעודת נישואין (בהמשך תצטרך לדאוג לקבל את המקור+ אפוסטיל) ולבצע הזמנה של אשתך, כמובן שנדרש להגיש מסמכים נוספים וכן מן הראוי להכין כבר בשלב הזה את השלב הבא, כלומר הוכחות לחיים משותפים. משרדנו מבצע הליכים אלו בהצלחה גבוהה ובמיומנות רבה.

שאלות נוספות בנושא:

1. זוגיות בין אזרח ישראלי לתיירת

2. זכות של אזרח להביא לישראל את הוריו

3. מה קורה לתיירת שנשארת בלי אשרה אבל עם בן זוג?

4. כמה פעמים מותר לתיירת להגיע לישראל אל בן זוגה?

5. מה קורה לאזרחית זרה אחרי גירושים מאזרח ישראלי?

6. מה קורה לאמא לילדים מאזרח ישראלי במקרה של פירוד?

7. האם אפשר לשמור על סטטוס של קטין שהגיע לישראל יחד עם הוריו?

8. איך מתנהל הליך נישואין בין אזרח ישראלי לאזרחית זרה?

9. מה קורה כשאתה פרוד ויש לך זוגיות חדשה עם תיירת?

10. האם אפשר להזמין מחדש מי ששהו באופן לא חוקי והורחקו?

 

מסמך זה אינו מהווה יעוץ משפטי ואינו תחליף ליעוץ משפטי פרטני.

 

טל: 074-7042771 נייד: 054-8171651

צור קשר